Gudrun

Paronitar von Rügen

Description:
Bio:

(Netti poikki joten tää on kirjoitettu kokonaan kännykällä prkl)

Gudrun aloitti pelin Metsälän tilan melkoisen autonomisena emäntänä, jonka perheonnea ja kunnianhimoa uhkasi vain siihen asti patalaiskan ja helposti hallittavissa olevan Erik-miehen äkillinen ja tulinen kääntyminen kristinuskoon. Muutamiin viime vuosiin on kuitenkin mahtunut paljon – mainittakoon käännekohtina karkotus kotikylästä Stralsundiin, avioliitto Sigbaldin kanssa ja paikallispolittisen aseman nousu Rostockin-aikojen myötä – ja tällä hetkellä Gudrun perheineen asuu Hevomäellä ja hallitsee miehensä kanssa lähiseutuja paroni ja paronitar von Rügenin asemassa.

Gudrun on usein opportunistinen ja on valmis pelaamaan likaistakin peliä saadakseen haluamansa. Samanaikaisesti kuitenkin Gudrun on myös rakastava äiti monituisille lapsilleen ja lämmin puoliso miehelleen Sigbaldille. Kasteesta huolimatta kristinuskon oppien vaikutus on jäänyt melko pinnalliseksi, ja Gudrun turvautuukin vanhempaan polyteistis-panteistiseen maailmankuvaansa. Mitä tahansa Johannes ja kaiken maailman ristikiihkoilijat sanovatkaan, Gudrun EI oman käsityksensä mukaan ole noita! Ihan tavallisia palvomismenoja ja suojariittejä suorittava perheenäiti vain! Todellisiin “ammattinoitiin” hän on kyllä lapsensa opettanut suhtautumaan asiaankuuluvan kunnioittavasti.

Joitain FEATUREITA:

MÜLF, opportunisti, ikipakana, kostonhimoinen, huolehtivainen, hyvä äiti, Legendaariset Pakarat, vainoharhan alkua, juuret kylässä

LINKKISUHTEITA:

SIGBALD: Ukkokulta. Gudrunin on vaikea olla kokematta kasvattaneensa miehensä itse, vaikka tajuaakin viimeaikaisten tapahtumien olevan syy Sigbaldin nopeaan miehistymiseen ja kovettumiseen. Sigbaldia kohtaan Gudrun tuntee hellyyttä ja ylpeyttä, mutta myös orastavaa pelkoa – mikäli Sigbald koskaan näkisi Gudrunin uhkana omille suunnitelmilleen, on vaikea tietää, millaisiin toimenpiteisiin hän ryhtyisi.

Ukkokulta. I like his style.
Kaikki hyvin kunhan ei lakkaa palvomasta
Where he goes, I go
Syyllisyys ja suru erottaa ja yhdistää meitä.

JOHANNES: Johannes on jännä otus, jossa tuntuu olevan monta eri puolta. Vaikka Johannes on vankkauskoinen kristitty ja ikäisekseen mieheksi vieläkin poikamaisen submissiivinen (mitä Gudrun on päässyt todistamaan aviovuoteessaan monet kerrat…), kantaa hän kuitenkin myös kaulallaan Thorin suojelua ja on taistelukentällä kuin kotonaan. Johanneksen mysteeri valottui Gudrunille hieman, kun hän tajusi tämän olevan peräisin Cynehildin viikinkisaaliista. Miksi Cynehild olisi vienyt poikansa luostariin on kuitenkin arvoitus, johon Gudrun ei ole vielä hennonut vaatia tältä vastausta.

Ihan kuin oma poika olisi.
On se hassu mutta luotettava
Johannes, wtf?
Saat minut toivomaan että kristinusko on totta jotta voisit palaa helvetissä.

Erityisen omistautunut Freyjalle, koska it just makes so much sense kun miettii Freyjan aspekteja: Hedelmällisyys, vauraus, lempi, seidr, taistelukuolema. Kyllä vain.

Gudrun

Kylähimmel MuadMouse anima_mundi